HOF AAN ZEE

Restaurant

01.jpg
 
 

HOF AAN ZEE RESTAURANT

Hof Aan Zee is gevestigd in een historische Scandinavische boerderij in Koudekerke. Omringd door natuur volgen wij de variaties van de seizoenen. De ingrediënten uit onze directe omgeving oogsten we veelal zelf. Fermenteren, drogen, roken doen we in huis en we werken samen met boeren en vissers in de omgeving.

Onze ideeën over eten zijn sterk verwant aan die van de New Nordic Cuisine. We leren veel van onze technieken bij de beste restaurants van Scandinavië en passen dit toe in Zeeland. Het resultaat is een unieke kaart met gerechten die verrassen.

Onze ‘Zeeuwse Nordic’ stijl is niet alleen terug te vinden in onze gerechten, maar ook in onze manier van werken: vrijzinnig, gastvrij en puur.

Het menu hieronder is een voorbeeldmenu. Omdat we werken met wat de natuur te bieden heeft, is het menu altijd aan verandering onderhevig.

menu 5-gangen 74 euro **

menu 6-gangen 83 euro ***

AMUSES

petit choux/ Schellach kaas

doperwt/ lardo/ prei

gele biet/ kalix löjrom

MENU

pieterman/ gele biet/ roos

gort/ gist/ cured eigeel

tarbot/ knotswier/ spinazie/ mossel *

zuurdesembrood/ boter

langoustine/ hollandaise/ suikerwier**

rund/ koolrabi/ sjalot

roos/ vlierbloesem crème/ haver

Wine & Juice pairings

9.50 / 8

We serveren 1 vast menu, maar uiteraard zullen wij - mocht u liever vegetarisch dineren - een heerlijk alternatief voor u bereiden.

We proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en dit doen we door o.a. afval tot een minimum te beperken. U kan ons hierbij helpen door vooraf aan ons door te geven of u voor het menu met vis en vlees kiest, of voor de vegetarische gangen wilt gaan. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

zaterdag en zondag arrivé lunch tot 13.30 uur.

diner arrivé vanaf 18.00 uur van donderdag t/m zondag het restaurant sluit om 24.00u

We willen dat u zorgeloos van uw diner kunt genieten. Wanneer er allergieën of dieetwensen van toepassing zijn op uw gezelschap vragen wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken. Wanneer vermeld bij de reservering waar we rekening mee kunnen houden, kunnen we kijken naar een mooi alternatief.

Al onze gerechten bevatten weloverwogen ingrediënten die bijdragen aan een beleving van het gerecht. Een kenmerk van de Scandinavische keuken is het gebruik van o.a. boter en room. Hierdoor is het niet mogelijk een geheel lactosevrij menu te serveren. Heeft u vragen of het mogelijk is om te komen dineren, neem dan gerust contact met ons op. 

wij serveren enkel ons menu en het is niet mogelijk om a la carte te dineren.

 
 
 
_N3A9376.jpg

KERST BIJ HOF AAN ZEE

Kerst vieren bij Hof Aan Zee? Natuurlijk! Wij heten u van harte welkom voor het diner op kerstavond (24 december) en op tweede kerstdag bent u welkom voor de kerstlunch en het diner. De weekenden voor en na kerst zijn we open op vrijdagavond en zaterdag en zondag voor zowel lunch als diner, zoals u van ons gewend bent.

Wat het menu precies zal gaan worden is nog een verrassing. We worden omringt door de prachtige Zeeuwse natuur en zij bepaalt grotendeels welke gerechten wij maken.

Grotendeels, want;

Ook in 2024 (en daarvoor) hebben we weer heel wat mooie smaken gevangen door middel van allerlei vormen van preservatie- en fermentatietechnieken. Veel van deze smaakbommetjes gaan we in ieder geval gebruiken!

Wat u kan verwachten: Het wordt in elk geval een vast 8 gangen menu, vier amuses vooraf en heerlijke friandises bij de koffie.

Zodra het menu bekend is, laten wij u dit natuurlijk direct weten.

Online reserveren kan vanaf 17 november. Wilt u toch eerder reserveren? Mail ons dan op info@hofaanzee.nl

Hof Aan Zee | Strandweg 15 | Koudekerke