Restaurant
HOF AAN ZEE RESTAURANT
Hof Aan Zee is gevestigd in een historische Scandinavische boerderij in Koudekerke. Omringd door natuur volgen wij de variaties van de seizoenen. De ingrediënten uit onze directe omgeving oogsten we veelal zelf. Fermenteren, drogen, roken doen we in huis en we werken samen met boeren en vissers in de omgeving.
Onze ideeën over eten zijn sterk verwant aan die van de New Nordic Cuisine. We leren veel van onze technieken bij de beste restaurants van Scandinavië en passen dit toe in Zeeland. Het resultaat is een unieke kaart met gerechten die verrassen.
Onze ‘Zeeuwse Nordic’ stijl is niet alleen terug te vinden in onze gerechten, maar ook in onze manier van werken: vrijzinnig, gastvrij en puur.
Het menu hieronder is een voorbeeldmenu. Omdat we werken met wat de natuur te bieden heeft, is het menu altijd aan verandering onderhevig.
menu 5-gangen 74 euro **
menu 6-gangen 83 euro ***
AMUSES
petit choux/ Schellach kaas
doperwt/ lardo/ prei
gele biet/ kalix löjrom
MENU
pieterman/ gele biet/ roos
gort/ gist/ cured eigeel
tarbot/ knotswier/ spinazie/ mossel *
zuurdesembrood/ boter
langoustine/ hollandaise/ suikerwier**
rund/ koolrabi/ sjalot
roos/ vlierbloesem crème/ haver
Wine & Juice pairings
9.50 / 8
We serveren 1 vast menu, maar uiteraard zullen wij - mocht u liever vegetarisch dineren - een heerlijk alternatief voor u bereiden.
We proberen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en dit doen we door o.a. afval tot een minimum te beperken. U kan ons hierbij helpen door vooraf aan ons door te geven of u voor het menu met vis en vlees kiest, of voor de vegetarische gangen wilt gaan. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.
zaterdag en zondag arrivé lunch tot 13.30 uur.
diner arrivé vanaf 18.00 uur van donderdag t/m zondag het restaurant sluit om 24.00u
We willen dat u zorgeloos van uw diner kunt genieten. Wanneer er allergieën of dieetwensen van toepassing zijn op uw gezelschap vragen wij u dit vooraf aan ons kenbaar te maken. Wanneer vermeld bij de reservering waar we rekening mee kunnen houden, kunnen we kijken naar een mooi alternatief.
Al onze gerechten bevatten weloverwogen ingrediënten die bijdragen aan een beleving van het gerecht. Een kenmerk van de Scandinavische keuken is het gebruik van o.a. boter en room. Hierdoor is het niet mogelijk een geheel lactosevrij menu te serveren. Heeft u vragen of het mogelijk is om te komen dineren, neem dan gerust contact met ons op.
wij serveren enkel ons menu en het is niet mogelijk om a la carte te dineren.