_DSC4246.jpg

Over ons

Hof Aan Zee is een klein restaurant en vakantieverblijf gevestigd in een historische Scandinavische boerderij in Koudekerke. Omringd door natuur volgen wij de variaties van de seizoenen. De ingrediënten uit onze directe omgeving oogsten we veelal zelf. Fermenteren, drogen, roken doen we in huis en we werken samen met boeren en vissers in de omgeving.

Onze ideeën over eten zijn sterk verwant aan die van de New Nordic Cuisine. We leren veel van onze technieken bij de beste restaurants van Scandinavië en passen dit toe in Zeeland. Het resultaat is een unieke kaart met gerechten die verrassen.

De Nordic stijl is niet alleen terug te vinden in onze gerechten, maar ook in onze manier van werken: vrijzinnig, gastvrij en puur.

VAKANTIEVERBLIJF

Voor gasten die na het diner willen overnachten bieden wij enkele hotelkamers. Voor een langer verblijf kun je gebruik maken van onze boerderijwoningen, of onze houten cottages. Iedere cottage beschikt over een moderne badkamer, diverse slaapkamers, terras en een keuken. De woningen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Kom je met een grotere groep? Neem contact met ons op voor een passende aanbieding.

 

GEGEVENS

ADRES

Strandweg 15
4371 PJ Koudekerke
Netherlands

Tel   +31(0)118551312
Fax  +31(0)118551312

OPENINGSTIJDEN

Donderdag t/m maandag keuken open van 18.00u tot 21.00u

BEDRIJFSGEGEVENS  

KVK:  56971753
BTW:  852384567.B01
IBAN:  NL60 RABO 0151 0995 61

ALGEMENE INFORMATIE

Algemene informatie

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

 
 
 

Geschiedenis

Hof aan zee is gevestigd in een na-oorlogse noodboerderij. Gebouwd met Scandinavische hulp en naar Scandinavisch model. De Noordelijke architectuur is bepalend voor de unieke stijl van de boerderij. Sinds 1948 is de boerderij in familiebezit en werd al snel een geliefde vakantiebestemming in Zeeland.

 

team

Wij zijn altijd op zoek naar horeca talent en bieden stageplaatsen voor de horeca en recreatie opleiding. Werken of stage bij Hof aan Zee? Neem contact met ons op.

 
 

 
 

Vragen?