_N3A7487-Edit.jpg

ALGEMENE INFORMATIE

 

Parkeren

Onze parkeergelegenheid is beperkt, om iedereen van een plek te voorzien is er per woning slechts 1 gratis parkeerplaats beschikbaar. M.u.v. Boerderijwoning 3 waarvoor 2 gratis parkeerplaatsen zijn gereserveerd. Er wordt hierbij uitgegaan van personenauto’s

U kunt uw auto parkeren op ons eigen parkeerterrein aan de zijkant van de boerderij (gratis) of – als u met meerdere auto’s komt - gebruik maken van de openbare parkeerplaats tegenover ons. Let op: de openbare parkeerplaats tegenover het terrein van Hof Aan Zee is betaald parkeren in de periode van 1 april tot 1 november!

Receptie

De receptie vindt u aan de voorkant (vanaf de Strandweg gezien) van de boerderij in ons restaurant. Wanneer u verwacht dat u later dan 18.00 uur bij ons aankomt, horen wij dit graag vooraf, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Het team van Hof Aan Zee is klein; wij checken onze gasten persoonlijk in, en ontvangen de gasten in het restaurant met dezelfde persoonlijke aandacht. U helpt ons enorm wanneer u ons kunt aangeven hoe laat u ongeveer denkt dat u zult aankomen.

Wanneer het restaurant gesloten is, kunt u ofwel aanbellen bij de entree van het restaurant, of ons bereiken op 0031-118551312. Er is altijd iemand aanwezig om u in te kunnen checken, of anderszins te helpen.

Praktische informatie

U kunt inchecken op de dag van aankomst tussen 14.00 en 18.00 uur. Wij vragen u vriendelijk zich voor inchecken te melden bij de receptie.

Bij aankomst in de cottage/kamer is een start set met koffie en thee, 1 set keukendoeken, een rol toiletpapier hotelzeep, en shampoo voor u klaargelegd. Uw bedden zijn opgemaakt wanneer u ons dit bij reservering heeft aangegeven (zie bij te boeken opties), ingepakte lakenpakketten kunt u, tegen betaling, gebruiken en worden achteraf naar verbruik met u afgerekend. Ook kunt u altijd extra keukendoeken en handdoeken huren bij de receptie.

Uitchecken kan tussen 9.00 en 10.00 uur. Wij verzoeken u zich te melden bij de receptie.

Betalingen kunt u bij ons cash of per pin voldoen. Helaas accepteren wij vooralsnog geen creditcard.

Optioneel bij te boeken

• Eén persoons linnengoed, inclusief opmaak: € 10,00

• Twee persoons pakket linnengoed, inclusief opmaak: € 12,50

• Handdoekenpakket per persoon: € 5,00

• Extra set keukendoeken: € 4,25

• Kinderpakket: stoel, campingbedje, badje: € 15,00

• Losse huur kinderstoel of campingbedje: € 7,50

• Wasmunt, plus 1 wasbol: € 5,50

• Verblijf huisdier (in overleg) tot 1 weekend: € 12,50

• Verblijf huisdier (in overleg) tot 1 midweek: € 15,00

• Verblijf huisdier (in overleg) tot 1 week of langer: € 25,00

Ontbijt

Iedere dag serveren wij een heerlijk ontbijt vanaf 9:00 uur in uw cottage. Dit dient van te voren (voor 16.00 uur) te worden gereserveerd bij de receptie, of per mail en kost € 15,00 per volwassene en € 7,50 per kind.

Wellness

U bent van harte welkom om gebruik te maken van onze heerlijke ruime Finse buitensauna, de Finse hout gestookte Hottub of beiden. U dient dit minimaal 3 uur van te voren aan ons door te geven, zodat wij de sauna en hottub perfect voor u op temperatuur kunnen krijgen.

Het gebruik van de sauna kost € 15,00 op basis van 2 personen voor 1 uur, bij gebruik van meerdere personen of langer gebruik zijn de kosten € 30,00. Dit is inclusief handdoeken, een schaaltje fruit en bronwater voor een heerlijk gezonde beleving.

Het gebruik van de Hottub kost € 25,00. Een combinatie van de Finse sauna en de Hottub kost €45,00

Strandcabine

Direct aan de strandovergang van Hof Aan Zee, naast het strandpaviljoen kunt u gedurende het seizoen (april t/m september) onze strandcabine huren. Ideaal als u niet iedere dag met alle spullen naar het strand wilt wandelen. Kosten voor de huur van deze strandcabine zijn € 75,00 per week.

Huisdieren

Honden zijn alleen toegestaan in overleg en in de door ons toegewezen cottages en dienen altijd bij reservering en check in te worden aangemeld. Kosten voor het verblijf van uw hond zijn minimaal € 12,50 per huisdier en maximaal € 25,00. Andere huisdieren meenemen kan alleen in overleg en bij beschikbaarheid. Kosten worden hierbij op dezelfde wijze berekend. Eventuele schade die door toedoen van uw huisdier in de woning of op het terrein wordt gemaakt, dient voor vertrek te zijn voldaan.

Meer informatie over huisdieren vind u in onze algemene voorwaarden

Bijzonderheden

Houdt u er rekening mee dat u bij Hof Aan Zee eenmalig schoonmaakkosten dient te betalen:

• Cottage 1 t/m 8, Boerderijwoning 1 en 2:weekend of midweek € 39,00 / vanaf 1 week € 54,00

• Boerderijwoning 3: € 64,00

• U kunt uw woning tussentijds laten schoonmaken en/of laten voorzien van nieuwe keukendoeken, handdoeken, etc. Dit kunt u vooraf aan ons laten weten, of tijdens uw verblijf aanvragen bij de receptie.

• Verder betaald u nog toeristenbelasting van € 1,25 per persoon per nacht.

Tot slot

Wij zien uit naar uw komst en doen ons uiterste best uw accommodatie perfect in orde te maken voor aankomst. Mocht er toch iets niet geheel naar uw zin zijn dan vragen wij u dit direct en in ieder geval tijdens uw verblijf te melden zodat wij u nog tijdens uw verblijf van dienst kunnen zijn.

Extra informatiE

Inrichting/Inventaris:

• bedden: al onze boxspringbedden hebben een afmeting van 80x200 cm, de twee persoonsbedden zijn 160x200 cm

• Dekbedden zijn 200x200 cm (2 persoons boxspringbedden), en 90x200 cm voor de 1 persoons boxspringbedden.

• Koffie machines: de cottages beschikken over een Nespresso apparaat en een cafetière/French Press. Bij aankomst ligt een koffie-set voor u klaar. Extra capsules of koffie kunt u bij ons afnemen, of eventueel zelf meebrengen.

• In alle cottages is een waterkoker en een broodrooster aanwezig

• In cottage 1 t/m5 en 7 is een combimagnetron aanwezig (met oven functie)

• In cottage 6, 8 (hotelkamer), Boerderijwoning 2 (hotelkamer) en boerderijwoning 3 is een gewone magnetron aanwezig

• De keukens zijn voorzien van standaard keukengerei, kopjes, glazen, borden en bestek. Er bestaat geen mogelijkheid keukenapparatuur van de keuken van Hof Aan Zee te lenen/gebruiken. Andere dan de aanwezige (elektrische) keukenapparatuur zal –indien gewenst - door u zelf meegebracht dienen te worden.

• Iedere badkamer beschikt over een föhn.

• Frisse schone lakenpakketten liggen verpakt in de cottages voor u klaar. Deze worden per geopend pakket afgerekend. De geopende pakketten worden aan het einde van uw verblijf in rekening gebracht: 1 persoons lakenpakketten € 8,50 en 2 persoonspakketten € 10,00.