HOF AAN ZEE

BOEK je verblijf

Een overnachting na een diner in ons restaurant? Wij bieden wij enkele hotelkamers en voor een langer verblijf zijn onze boerderijwoningen, of onze houten cottages een goede keuze. Iedere woning beschikt over een moderne badkamer, diverse slaapkamers, terras en een keuken. De woningen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 8 personen. Kom je met een grotere groep? Neem contact met ons op voor een passende aanbieding.

_MG_3276.jpg
AANKOMST VERTREK

BOERDERIJ WONINGEN

Wil je slapen in onze Scandinavische boerderij? Boek een verblijf in een van onze boerderijwoningen. De woningen zijn modern ingericht en beschikken over een keuken, slaapkamers, terras en een woonkamer.

Geschikt voor 2 tot max. 8 personen

BOERDERIJWONING 1

In het originele boerderijgedeelte vind je deze vakantiewoning, geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen.

Plattegrond

BOERDERIJWONING 3

Deze vakantiewoning is gekoppeld aan de originele boerderij, geschikt voor maximaal 8 personen. 

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste etage

HOTELKAMERS

Nieuw bij Hof aan Zee zijn onze kamers. Elke kamer is geschikt voor max. 2 personen en kan geboekt worden per nacht, of voor langere periodes. De kamers beschikken over een deelbaar tweepersoons bed en een ruime badkamer.

Geschikt voor 2 personen 

BOERDERIJWONING 2

In het originele boerderijgedeelte vind je een van onze twee hotelkamers (boerderijwoning2), geschikt voor maximaal 2 personen. 

Plattegrond

COTTAGE 8

Tegenover de boerderij, aan de andere kant van het centrale grasveld bevind zich Cottage 8, deze hotelkamer is geschikt voor maximaal 2 personen. Er zijn 2 verdiepingen. Boven bevindt zich een 2p boxpspringbed, televisie, wastafel en bad. Beneden is de zithoek, kitchenette en badkamer met douche, wastafel en toilet. Op aanvraag en indien beschikbaar, kan een extra (kinder)bed worden bijgeplaatst.

Plattegrond

COTTAGES

De boerderij en onze cottages vormen het hof van Hof aan Zee. De zeven houten woningen zijn ingericht met een keuken, diverse slaapkamers, een woonkamer en een terras.

Geschikt voor 2 tot max. 6 personen

COTTAGE 1

Tegenover de boerderij, aan de andere kant van het centrale grasveld bevindt zich Cottage 1: Deze ruime, lichte cottage heeft 3 slaapkamers. 1 slaapkamer met een 2p boxspringbed en 2 slaapkamers met een stapelbed

Plattegrond

 

COTTAGE 4&5

Tegenover de boerderij, aan de andere kant van het centrale grasveld bevindt zich Cottage 3: Deze ruime, lichte cottage heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en heeft de mogelijkheid voor een extra bed op de vide.

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste etage

COTTAGE 7

Tegenover de boerderij, aan de andere kant van het centrale grasveld bevindt zich Cottage 7. De woning ligt op de hoek en heeft meer privacy door de ligging op het terrein. Deze ruime, lichte cottage heeft 2 slaapkamers en twee extra bedden op de vide en is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een eigen overdekt terras. 

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping

COTTAGE 2&3

Tegenover de boerderij, aan de andere kant van het centrale grasveld bevindt zich Cottage 2: Deze ruime, lichte cottage heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.

Plattegrond

 

COTTAGE 6

Tegenover de boerderij, aan de andere kant van het centrale grasveld bevindt zich Cottage 6: Deze cottage heeft 1 slaapkamer en een extra bed op de vide en is geschikt voor maximaal 3 personen. 

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste etage

WELLNESS

Een vakantie bij Hof aan Zee is een vakantie aan zee. Na een duinwandeling van 5 minuten kun je uren doorbrengen aan het strand van Dishoek. In Zeeland bekend als het mooiste strand van Zeeland en wat ons betreft van Nederland. Na een strandwandeling kun je genieten van onze Finse sauna en hottub, of van een heerlijk diner in ons restaurant, waarna je ongestoord kunt slapen in een van onze vakantiewoningen.

 
Dishoek, Zeeland

Dishoek, Zeeland

_MG_3359.jpg

FINSE SAUNA

Ontspan na een lange dag op het strand in onze Finse sauna. Voor de echte liefhebber stoken we de sauna tot 90 graden. Om weer af te koelen beschikt de sauna ruimte over een buitendouche.

_DSC4132.jpg

HOTTUB

De beste afsluiter van een dag is natuurlijk een hot tub. Ook onze hot tub is Fins en houtgestookt.